Безплатни зъбни протези

Нашият нов проект  "Безплатни протези SBC Dental" 

Всички човек трябва да има право да може да се храни правилно и да изглежда добре, и никой няма право да му отнема това право.

Ние вярваме, че проектът "Безплатни протези SBC Dental" е възможност всеки да получи шанс за по-добър живот.

 

 

ПОРАДИ НАСТЪПИЛИТЕ ПРОМЕНИ В РАБОТНИЯ НИ ГРАФИК ВЪВ ВРЪЗКА С COVID-19 - КОРОНА ВИРУС !!!

Можете да се свържете с нас на тел. 0887 468 330 за предварителна резервация за записване на час. Проектът има определена отпусната безплатна бройка и протезите са ограничен брой.

 

Безплатни зъбни протези без доплащане? Възможно ли е?!

 

ДА!  "Безплатни протези SBC Dental"  - колкото и невероятно да звучи, това е истина. Крайната цена на протезите е 0.00 лева.

БЕЗ ДОПЛАЩАНЕ ОТ СТРАНА НА ПАЦИЕНТА!    ВАЖНО РАЗЯСНЕНИЕ ОТНОСНО БЕЗПЛАТНИТЕ ЗЪБНИ ПРОТЕЗИ  -  ТУК >>>

От нашият нов проект "Безплатни протези SBC Dental" могат да се възползват всички здравноосигурени пациенти, които нямат никакви собствени налични зъби в устата, както и пациенти, на които им предстои цялостно премахване на зъбите.

"Безплатни протези SBC Dental"  - това са зъбни протези от нов специален материал. Този нов материал за тотални цели протези е уникален с това, че е абсолютно химически неутрален, не задържа течности и миризми. Този материал е антиалергичен и не съдържа никакви остатъчни мономери, за разлика от много други видове материали за зъбни протези. Именно тези остатъчни мономери при другите протези предизвикват алергии и проблеми с здравето.

 

 

Следващото много важно предимство на  "Безплатни протези SBC Dental" е, че се изработват посредством модерна компютърна технология, с която се избягват всякакви човешки грешки. Затова те са толква удобни и комфортни за пациентите, които ги носят. Също така не задържат течности и миризми при нормална употреба, за разлика от обикновенните протези.

 

Друг важен момент при нашите   "Безплатни протези SBC Dental" е това, че при повреда или изгубване на протезите, могат да се изработят други нови протези без да посещавате клиниката ни и без да се вземат нови отпечатъци и мерки. Знаете, че при повреда на обикновените протези, трябва да се направят отново неколкократни отпечатъци и проби, което е свързано с посещения до клиниката няколко пъти. Сами разбирате, че всичко това не е нужно при новите "Безплатни протези SBC Dental". Например, заминавате на почивка на море или в чужбина и по някаква причина си повреждате или изгубвате вашите протези - това не е проблем. Обаждате се в нашата клинина и казвате своето име - и ние изработваме вашите нови SBC Dental протези в рамките на 24 часа. След това ги изпращаме с куриер до вашата вила или място на почивка. По този начин вие няма да си прекъсвате вашата почивка. Това не е ли невероятно?

 

Поддръжката на  "Безплатни протези SBC Dental" е изключително изключително лесна и елементарна, без да се използват някакви специални четки и скъпоструващи таблетки за почистване на протези. Таблетките за почистване на протези трябва да се избягват, защото увреждат материала на зъбните протези, без значение дали са "силиконови" или друг тип, защото протезите  стават чупливи. Най-добрият и единствен начин за почистване и поддържане на протезите е използването на Renew Denture Cleaner - препарат за протези, който наистина почиства и дезинфекцира вашите протези, без да ги уврежда и наранява. Препаратът е изключително ефикасен и много икономичен, на много по-добра цена в сравнение с таблетки за почистване на протези. Eфектът на почистване може да бъде увеличен значително със специалните звукови ванички за протези. 

 

Една опаковка е достатъчна за повече е от половин година. Renew Denture Cleaner се препоръчва за всички видове зъбни протези, както за "силиконови", така и за обикновенни протези, дори и за такива с метални куки.

 

 

 

"Безплатни протези SBC Dental", както вече разбрахте, не означава нискокачествени протези, напротив... те са в пъти по-добри от обикновените стандартни протези.

  • Абсолютно биопоносими и антиалергични
  • Точни и удобни - без риск от "човешка грешка" при изработката им
  • Лесно заменяеми при повреда или загуба
  • Лесна и икономична поддръжка
  • Наистина безплатни

 


 

 

 

 

Изработването на зъбни протези се състои от два основни етапа:

- Първият етап е вземането на отпечатък от устата на пациента и определяне височината на захапка от зъболекар .  - Вторият важен, основен и скъпоструващ  етап е изработването на същинските протези от зъботехническа лаборатория .  Първият етап, както изяснихме,  се извършва в клиника/зъболекарски кабинет/ и този етап се заплаща от НЗОК и се отнася за всички възрастови групи пациенти, при едно важно условие -  те трябва  да са напълно обеззъбени.  Дори и при наличието на само един зъб в устата на пациента, протези по здравна каса  не му се полагат.

 До тук с безплатната част .

Втората важна част от изработването на протезите не се покрива от касата и пациентът  трябва да си допплати изработването на протезите в зъботехническата лаборатория, защото това не се покрива от касата. Здравната каса не заплаща нищо на зъботехническата лаборатория. Здравната каса плаща само на клиниката /зъболекаря/.  Затова има такова допълнително заплащане на лабораторията,  защото за изработката на протезите зъботехническата лаборатория  влага всичко за протезата като материали - пластмаса, зъбни гарнитури, восъци, специални гипсове, силикони, мн. други материали  и не на последно място -  високо специализиран труд и умения.  За всичко това зъботехническата  лабораторията не получава никакви средства от здравната каса и затова се получава таково доплащане.  Това допълнително заплащане варира  и зависи от ценоразписа на зъботехническата лаборатория, която ще изработва протезите /например от 300 до 400 лв. за два броя протези/,  Горепосочените цени  са примерни и  може да варират.

Ние, като казваме, че протезите са безплатни,това е така.  Тези протези са наистина НАПЪЛНО безплатни за пациентите в Нашата клиника. При нас няма никакво допълнително заплащане. Нашите пациенти не заплащат нито една стотинка допълнително. Това не е измама, както някои хора ни обвиняват тук. Ние сме преценили,  че  можем да си позволим да направим този жест за нашите пациенти  и НЕ ИСКАМЕ от тях да доплащат допълнително за протезите . Като казваме БЕЗПЛАТНИ ЗЪБНИ ПРОТЕЗИ, да, протезите наистина са безплатни . Ние сме решили да не взимаме на пациентите нито стотинка и твърдо стоим зад думите си.

 


ПОРАДИ НАСТЪПИЛИТЕ ПРОМЕНИ В РАБОТНИЯ НИ ГРАФИК ВЪВ ВРЪЗКА С COVID-19 - КОРОНА ВИРУС !!!

Можете да се свържете с нас на тел. 0886 06 77 58 за предварителна резервация за записване на час след отмяна на карантината за коронавирус. Проектът има определена отпусната безплатна бройка и протезите са ограничен брой.

 


 

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БИ СИ

Ние предлагаме цялостно и комплексно обслужване на своите пациенти във всички области на денталната медицина.

Нашата главна цел е да направим Вашето зъболечение КАЧЕСТВЕНО, ПРИЯТНО, УДОБНО и БЕЗБОЛЕЗНЕНО.

Адрес:

ул. Александър Македонски 2
гр. София
+359 886 06 77 58
.

Работно време

.

  • Понеделник - Петък: от 8.00 до 20.00 часа
  • Събота: почивен ден
  • Неделя: почивен ден