Безплатни зъбни протези

Нашият нов проект  "Безплатни протези SBC Dental" 

Всеки човек трябва да има право да може да се храни правилно и да изглежда добре, и никой няма право да му отнема това право. Ние си позволяваме да даваме това право  и на пациенти които са затруднени. След обстоен преглед и представяне на нужнитени документи отстрана на  пациента, ние от SBC Dental преценяваме дали на пациента ще отпуснем или няма да отпуснем безплатни тотални протези. Ние вярваме, че проектът "Безплатни протези SBC Dental" е възможност почти всеки да получи шанс за по-добър живот.

 

 

ПОРАДИ НАСТЪПИЛИТЕ ПРОМЕНИ В РАБОТНИЯ НИ ГРАФИК ВЪВ ВРЪЗКА С COVID-19 - КОРОНА ВИРУС !!!

Можете да се свържете с нас на тел. 0887 468 330 за предварителна резервация за записване на час. Проектът има определена отпусната безплатна бройка и протезите са с ограничен месечен брой.

 

Безплатни зъбни протези без доплащане? Възможно ли е?!

 

ДА!  "Безплатни протези SBC Dental"  - колкото и невероятно да звучи, това е истина. Крайната цена на протезите е 0.00 лева.

БЕЗ ЗАПЛАЩАНЕ ОТ СТРАНА НА ПАЦИЕНТА!    ВАЖНО РАЗЯСНЕНИЕ ОТНОСНО БЕЗПЛАТНИТЕ ЗЪБНИ ПРОТЕЗИ  -  ТУК >>>

От нашият нов проект "Безплатни протези SBC Dental" могат да се възползват пациенти само  които са преминали преглед и са одобрени от нас."Безплатни протези SBC Dental" това неозначава че това са някакви некачествени протези напротив това са протези от най- висок клас , зъбни протези от нов специален материал. Този нов материал за тотални цели протези е уникален с това, че е абсолютно химически неутрален, не задържа течности и миризми. Този материал е антиалергичен и не съдържа никакви остатъчни мономери, за разлика от много други видове материали за зъбни протези. Именно тези остатъчни мономери при другите протези предизвикват алергии и проблеми с здравето.Разбирате че това не са случаини протези това са качествени истински съвременни протези . По ценораспис такива протези са на стойност 480 лева . Ние ги предоставямя безплатно по наша преценка на пациенти които наистина се нуждаят и нямат възможност. За съжаление по евтини протези не предлагаме защото не правим от старите и вредни протези ние правимсамо само съвремени и безвредни зъбни протези. Когато даваме безплатни протези даваме качествени зъбнипротези или недаваме никакви протези. Когато правим нещо го провим както трабва.  

 

 

Следващото много важно предимство на  "Безплатни протези SBC Dental" е, че се изработват посредством модерна компютърна технология, с която се избягват всякакви човешки грешки. Затова те са толква удобни и комфортни за пациентите, които ги носят. Също така не задържат течности и миризми при нормална употреба, за разлика от обикновенните протези.

 

 

Поддръжката на  "Безплатни протези SBC Dental" е изключително изключително лесна и елементарна, без да се използват някакви специални четки и скъпоструващи таблетки за почистване на протези. Таблетките за почистване на протези трябва да се избягват, защото увреждат материала на зъбните протези, без значение дали са "силиконови" или друг тип, защото протезите  стават чупливи. Най-добрият и единствен начин за почистване и поддържане на протезите е използването на Renew Denture Cleaner - препарат за протези, който наистина почиства и дезинфекцира вашите протези, без да ги уврежда и наранява. Препаратът е изключително ефикасен и много икономичен, на много по-добра цена в сравнение с таблетки за почистване на протези. Eфектът на почистване може да бъде увеличен значително със специалните звукови ванички за протези. 

 

Една опаковка е достатъчна за повече е от половин година. Renew Denture Cleaner се препоръчва за всички видове зъбни протези, както за "силиконови", така и за обикновенни протези, дори и за такива с метални куки.

 

 

 

"Безплатни протези SBC Dental", както вече разбрахте, не означава нискокачествени протези, напротив... те са в пъти по-добри от обикновените стандартни протези.

  • Абсолютно биопоносими и антиалергични
  • Точни и удобни - без риск от "човешка грешка" при изработката им
  • Лесно заменяеми при повреда или загуба
  • Лесна и икономична поддръжка
  • Наистина безплатни

 


 

 

 

 

 Пациентите трябва  да са напълно обеззъбени.  Дори и при наличието на само един зъб в устата на пациента, протези не му се полагат. Отнасясе само и единствено  за пациенти без никакви зъби.Ние, като казваме, че протезите са безплатни,това е така.  След преглед  ние от SBC Dental решаваме да ли да отпуснем безплатни протези. Нашите одобрени пациенти не заплащат нито една стотинка допълнително. Това не е измама, както някои хора ни обвиняват тук. Ние сме преценили,  че  можем да си позволим да направим този жест за нашите пациенти които сме одобрили. Като казваме БЕЗПЛАТНИ ЗЪБНИ ПРОТЕЗИ, да, протезите наистина са безплатни . Това е.


ПОРАДИ НАСТЪПИЛИТЕ ПРОМЕНИ В РАБОТНИЯ НИ ГРАФИК ВЪВ ВРЪЗКА С COVID-19 - КОРОНА ВИРУС !!!

Можете да се свържете с нас на тел. 0886 06 77 58 за предварителна резервация за записване на час след отмяна на карантината за коронавирус. Проектът има определена отпусната безплатна бройка и протезите са ограничен брой.

 


 

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР ЕС БИ СИ

Ние предлагаме цялостно и комплексно обслужване на своите пациенти във всички области на денталната медицина.

Нашата главна цел е да направим Вашето зъболечение КАЧЕСТВЕНО, ПРИЯТНО, УДОБНО и БЕЗБОЛЕЗНЕНО.

Адрес:

ул. Александър Македонски 2
гр. София
+359 886 06 77 58
+359 887 46 83 30

Работно време

.

  • Понеделник - Петък: от 8.00 до 20.00 часа
  • Събота: почивен ден
  • Неделя: почивен ден